El Tribunal de Comptes és el titular d'aquesta plana web, que està domiciliada a C/ Dr. Vilanova, 15-17, planta -3 AD500 d'Andorra la Vella. I en qualitat de responsable del tractament de les dades, us informa que qualsevol dada personal que vostè faciliti a través d'aquest lloc web serà tractat per el Tribunal de Comptes de conformitat amb l'establert a la Llei 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de protecció de dades personals.

Alhora, en cas de dubtes, us podeu posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades. A través de l'adreça tcomptes@tribunaldecomptes.ad, amb la referència “DPD”.

Protecció de dades personals

El tractament de les dades personals que efectua el Tribunal de Comptes està d'acord amb la Llei 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de protecció de dades personals, la qual té per objecte actualitzar la normativa relativa al tractament que, tant persones o entitats privades com l'Administració pública andorrana, duen a terme de les dades corresponents a persones físiques acollint-se a la nova regulació europea i que es concreta en que tota persona té dret a la protecció de les dades de caràcter personal que l'afecten.

Recollida de dades estadístiques

Les dades recollides en aquest lloc web de www.tribunaldecomptes.ad, son les dades personals estrictament necessàries per complir amb les finalitats estadístiques de la mateixa, i que està subjecte a les garanties adequades per als drets i les llibertats de les persones interessades, regulades per la Llei 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de protecció de dades personals.

Declaració de Galetes

Les estrictament necessàries

Amb el seu acord, el Tribunal de Comptes fa servir les galetes estrictament necessàries permeten la funcionalitat bàsica del lloc web, com ara l’inici de sessió d’usuaris i la gestió de comptes. El lloc web no es pot utilitzar correctament sense les galetes estrictament necessàries.

Tribunal de Comptes
C/ Dr. Vilanova núm.15, planta -3
AD500 Andorra la Vella
PRINCIPAT D'ANDORRA
Informació general: tcomptes@tribunaldecomptes.ad
Administrador de Web: tcomptes@tribunaldecomptes.ad
Telèfon:+376806020 / Fax:+376806025